Karman Ceraunavolta sklenená závesná lampa

Karman Ceraunavolta sklenená závesná lampa, kvapka

Karman Ceraunavolta sklenená závesná lampa, kvapka od veľkej značky Karman - produkt od nás môžete získať hneď teraz za skvelú cenu. Vyberte si tovar priamo pre vás a podľa hodnoty nákupu dostanete ešte väčšiu zľavu. Karman Ceraunavolta sklenená závesná lampa, kvapka - teraz môžete mať za 408 €

408 €
408 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Karman Ceraunavolta sklenená závesná lampa, kvapka od dodávateľa s dlhou históriou Karman je momentálne v predaji. Kvalitný výrobok naozaj pre každého. Dizajnová závesná lampa Ceraunavolta vyrobená zo skla - vyrobená v Taliansku Všetky výrobky talianskeho výrobcu dizajnového Karman sa vyrábajú v Taliansku. Dôležitú úlohu tu zohrávajú manuálne procesy, najmä pri výrobe sklenených telies, ktoré sú ručne fúkané. V takomto výrobnom procese sa na jednej strane odovzdávajú staré remeselnícke techniky, na druhej strane vznikajú očarujúce jednotlivé kúsky. Ceraunavolta - názov tejto série svetiel od Karman znamená „ Bol raz jeden“ - číta sa ako „C'era una volta“. Nie je celkom jasné, či návrhár a menovec chceli naznačiť, že svetlá majú rozprávkový vzhľad, alebo že pripomínajú časy minulé. Výklad je v očiach pozorovateľa. Krištáľovo čistý tienidlo na lampu závesnej lampy má tvar kvapky a zakrýva ju malý vzor podobný diamantu. Svetelný zdroj nie je priamo viditeľný, ale je obklopený malým valcom zo saténového skla z dôvodu ochrany proti oslneniu a lepšej distribúcie svetla.

Názov:
Karman Ceraunavolta sklenená závesná lampa, kvapka
Výrobca:
SKU:
8032956311970
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Kúpte si dizajnové osvetlenie pre váš dom, byt alebo kanceláriu v našom e-shope. Vyberte si zo širokej ponuky produktov od popredných výrobcov osvetlenia a urobte si radost novým dizajnovým osvetlením. U nás máme pre vás svietidlá za skvelé ceny. Nakupujte online a ušetrite cas aj peniaze. Kúpte si nové moderné osvetlenie z pohodlia domova online a rozjasnite svoj domov.
Vyberajte z ponuky
18135
produktov
308
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Led-svetla.sk