Jasne navrhnutý stropný ventilátor Rodas – biely

Jasne navrhnutý stropný ventilátor Rodas – biely

Jasne navrhnutý stropný ventilátor Rodas – biely od spoločnosti s vynikajúcou povesťou LEDS-C4 je dostupný teraz u nás za super cenu. Nakupujte kvalitné produkty bezpečne online v našom e-shope. Jasne navrhnutý stropný ventilátor Rodas – biely v zľave iba teraz za 297.90 €

297.90 €
331.88 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Jasne navrhnutý stropný ventilátor Rodas – biely od dodávateľa s výbornou povesťou LEDS-C4 môžete si ho u nás kúpiť len teraz za skvelú cenu. Kúpte si kvalitný tovar online a ušetrite svoj čas a peniaze. Stropný ventilátor Rodas: čisté línie a moderný dizajn Tento ventilátor šíri nielen príjemnú klímu v miestnosti, ale aj modernosť vďaka svojmu priamemu dizajnu, vďaka ktorému je možné ho integrovať do mnohých štýlov zariaďovania. Funkcie Tri rôzne úrovne hluku s nízkou hlučnosťou ventilátora je možné nastaviť pomocou dodávaného diaľkového ovládača. S reverznou funkciou: Ventilátor poskytuje v lete príjemne chladný vzduch a v zime šíri teplý vzduch v miestnosti. Táto funkcia umožňuje v zime ušetriť náklady na vykurovanie. Technické špecifikácie Výkon: max. 53 wattov Otáčky: 90/135/180 ot./min osobitosti Beží potichu, a preto je vhodný aj do spální.

Názov:
Jasne navrhnutý stropný ventilátor Rodas – biely
Výrobca:
Zaradenie:
SKU:
8435381402440
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Kúpte si dizajnové osvetlenie pre váš dom, byt alebo kanceláriu v našom e-shope. Vyberte si zo širokej ponuky produktov od popredných výrobcov osvetlenia a urobte si radost novým dizajnovým osvetlením. U nás máme pre vás svietidlá za skvelé ceny. Nakupujte online a ušetrite cas aj peniaze. Kúpte si nové moderné osvetlenie z pohodlia domova online a rozjasnite svoj domov.
Vyberajte z ponuky
18135
produktov
308
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Led-svetla.sk