Krištáľová závesná lampa Diamante Ø 95 cm

Krištáľová závesná lampa Diamante Ø 95 cm

Krištáľová závesná lampa Diamante Ø 95 cm dodávky Marchetti je momentálne v predaji. Kúpte si tento produkt u nás lacno online. Krištáľová závesná lampa Diamante Ø 95 cm v e výhodné zľave 6349.90 €

6349.90 €
6349.90 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Krištáľová závesná lampa Diamante Ø 95 cm od značky Marchetti je u nás k dispozícii za skvelú cenu. Vyberte si tovar priamo pre vás a podľa hodnoty nákupu dostanete ešte väčšiu zľavu. Ušľachtilé a jednoducho mimoriadne krásne - Krištáľová závesná lampaTento model využíva rôzne talianske kryštály, ktoré boli spracované v českom bruse pre nádherný vzhľad. Tieto kovové štruktúry sa strácajú v pozadí, a tak nenápadne zabezpečujú robustnú konštrukciu. Závesné svietidlo dotvára jasná, teplá svietivosť, ktorú vytvárajú žiarovky G9. Tým sa svietidlo bez problémov hodí do rôznych prostredí a zaručuje vysokú harmóniu. Celková hmotnosť svietidla je 32 kilogramov.

Názov:
Krištáľová závesná lampa Diamante Ø 95 cm
Výrobca:
SKU:
6504050
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Kúpte si dizajnové osvetlenie pre váš dom, byt alebo kanceláriu v našom e-shope. Vyberte si zo širokej ponuky produktov od popredných výrobcov osvetlenia a urobte si radost novým dizajnovým osvetlením. U nás máme pre vás svietidlá za skvelé ceny. Nakupujte online a ušetrite cas aj peniaze. Kúpte si nové moderné osvetlenie z pohodlia domova online a rozjasnite svoj domov.
Vyberajte z ponuky
18135
produktov
308
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Led-svetla.sk