Audo JWDA stolová lampa z mramoru Carrara

Audo JWDA stolová lampa z mramoru Carrara

Audo JWDA stolová lampa z mramoru Carrara od veľkej značky Audo Copenhagen . Momentálne máme výpredaj tovaru od tohto výrobcu. Nakúpte zo širokej ponuky kvalitných produktov za skvelé ceny. Audo JWDA stolová lampa z mramoru Carrara cenovo vychádza na 339.90 €

339.90 €
339.90 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Audo JWDA stolová lampa z mramoru Carrara od tohto popredného výrobcu Audo Copenhagen - produkt u nás môžete získať práve teraz za skvelú cenu. Máte radi rôzne zľavové akcie? Pre stálych zákazníkov máme vernostný program. Stolná lampa JWDA s podstavcom z kararského mramoruStolná lampa JWDA boduje svojou originalitou a príjemnými farebnými kontrastmi. Tvarované tienidlo lampy je vyrobené z fúkaného opálového skla. Je nielen pútačom pohľadov, ale má aj funkciu difúzora. Svetlo sa tak môže šíriť bez oslnenia a rovnomerne do všetkých smerov. podstavec je skutočnou zvláštnosťou. Je vyrobená z vysokokvalitného carrarského mramoru a žiadne dva podstavce nie sú rovnaké - preto je každé svietidlo jedinečné. Farebná kombinácia mramoru, opálového skla a čiernej povrchovej úpravy stmievacieho kolieska je nadčasová a elegantná. Aj keď je toto svietidlo vypnuté, je obohatením každého moderného interiéru. Vďaka integrovanému stmievaču možno atmosféru v miestnosti dodatočne regulovať podľa vlastnej nálady. Toto svietidlo nájde dobré uplatnenie aj v oblasti gastronómie a hotelierstva.

Názov:
Audo JWDA stolová lampa z mramoru Carrara
SKU:
5709262004775
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Kúpte si dizajnové osvetlenie pre váš dom, byt alebo kanceláriu v našom e-shope. Vyberte si zo širokej ponuky produktov od popredných výrobcov osvetlenia a urobte si radost novým dizajnovým osvetlením. U nás máme pre vás svietidlá za skvelé ceny. Nakupujte online a ušetrite cas aj peniaze. Kúpte si nové moderné osvetlenie z pohodlia domova online a rozjasnite svoj domov.
Vyberajte z ponuky
18135
produktov
308
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Led-svetla.sk