Oligo Hubble koľajnicové LED 2700 K chróm matné

Oligo Hubble koľajnicové LED 2700 K chróm matné

Oligo Hubble koľajnicové LED 2700 K chróm matné od spoľahlivej značky Oligo je teraz k dispozícii za skvelú cenu. Nakupovaním u nás šetríte čas a peniaze. Oligo Hubble koľajnicové LED 2700 K chróm matné za výhodnú cenu 484.90 €

484.90 €
484.90 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Oligo Hubble koľajnicové LED 2700 K chróm matné od kvalitnej spoločnosti Oligo je pre vás k dispozícii za skvelú cenu. Opäť sa môžete tešiť na obrovský výber tovaru za skvelé ceny. Vysokokvalitný Oligo LED reflektor Hubble pre inteligentné ovládanie osvetleniaDiódový reflektor Hubble je určený na použitie v Oligo 24 V LED koľajnici a zaručuje maximálny komfort osvetlenia. Okrem moderného dizajnu a kvalitného materiálového vyhotovenia je vybavený novo vyvinutým rádiovým štandardom SMART.IQ, ktorý umožňuje jeho integráciu do existujúceho systému inteligentnej domácnosti a umožňuje tak ovládanie aplikáciou prostredníctvom smartfónu alebo tabletu. Vďaka integrácii do požadovaného systému (kompatibilného s Casambi alebo HomeMatic) nič nestojí v ceste individuálnemu a na potrebách založenému ovládaniu osvetlenia - od jasu cez časovanie až po skupinové prepínanie rôznych bodových svietidiel SMART.TRACK je možné všetko, aby vaše vlastné štyri steny mohli byť nádherne automatizované. Variabilný uhol vyžarovania (nastaviteľný od 20° do 50°) a hliníkový kryt, ktorý sa dá otáčať a vychyľovať, umožňujú nastaviť smer a kužeľ svetla podľa potreby. Vďaka dômyselnému dizajnu je možné aj zarovnanie so stropným svietidlom.Technické údaje / kompatibilita- Digitálne spínanie a stmievanie prostredníctvom aplikácie je možné vďaka rádiovému štandardu SMART.IQ (podporuje systémy Casambi alebo HomeMatic Smart Home)- Umožňuje individuálne riešenia osvetlenia vďaka mnohým možnostiam rozšírenia (pozri príslušenstvo)- Maximálna flexibilita vďaka otočnému a výkyvnému reflektoru- Uhol lúča možno meniť v rozsahu od 20° do 50°- Súčasťou je adaptér svietidla na montáž na SMART.IQ. Adaptér svietidla na montáž na lištu SMART.TRACK- Kvalita vyrobená v NemeckuPoznámka: Na pripojenie k systému Smart Home je potrebný zodpovedajúci rádiový adaptér, ktorý je uložený v príslušenstve!

Názov:
Oligo Hubble koľajnicové LED 2700 K chróm matné
Výrobca:
SKU:
4035162317327
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Kúpte si dizajnové osvetlenie pre váš dom, byt alebo kanceláriu v našom e-shope. Vyberte si zo širokej ponuky produktov od popredných výrobcov osvetlenia a urobte si radost novým dizajnovým osvetlením. U nás máme pre vás svietidlá za skvelé ceny. Nakupujte online a ušetrite cas aj peniaze. Kúpte si nové moderné osvetlenie z pohodlia domova online a rozjasnite svoj domov.
Vyberajte z ponuky
18135
produktov
308
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Led-svetla.sk