Rotaliana String F1 stojaca LED lampa striebro Ag

Rotaliana String F1 stojaca LED lampa striebro Ag

Rotaliana String F1 stojaca LED lampa striebro Ag od spoločnosti s vynikajúcou povesťou Rotaliana je dostupný lacno a pohodlne online. Vyhnite sa radom a nakupujte jednoducho online. Rotaliana String F1 stojaca LED lampa striebro Ag za výhodnú cenu 484.44 €

484.44 €
484.44 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Rotaliana String F1 stojaca LED lampa striebro Ag od spoľahlivého výrobcu Rotaliana je u nás k dispozícii za naozaj dobrú cenu. Nakupujte pohodlne a bezpečne online v našom e-shope. Štýlová stojacia lampa LED String F1 - flexibilne nastaviteľná! Charakteristickým znakom stojacej lampy String F1 je ťahanie kábla a kruhové tienidlo v tvare prstenca, v ktorom sa nachádza dotykový spínač na zapínanie a vypínanie. Každá oblasť čítania sa tu stáva funkčným a koncepčným vrcholom. Vďaka trom závesom možno dve hliníkové ramená v kombinácii s textilným káblom nastaviť podľa potreby a zostať v požadovanej polohe. Teplé biele LED diódy odolávajú aj vysokým nárokom, pretože okrem silného jasu je zdroj svetla vybavený aj vysokým podaním farieb. Taliansky výrobca Rotaliana chce svojimi modelmi reagovať na nové potreby súčasnej doby pomocou inovatívnych riešení. Vďaka jednoduchým a dômyselným tvarom a poriadnej porcii technológií vytvára spoločnosť svietidlá s dlhou životnosťou.

Názov:
Rotaliana String F1 stojaca LED lampa striebro Ag
Výrobca:
SKU:
8013210179659
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Kúpte si dizajnové osvetlenie pre váš dom, byt alebo kanceláriu v našom e-shope. Vyberte si zo širokej ponuky produktov od popredných výrobcov osvetlenia a urobte si radost novým dizajnovým osvetlením. U nás máme pre vás svietidlá za skvelé ceny. Nakupujte online a ušetrite cas aj peniaze. Kúpte si nové moderné osvetlenie z pohodlia domova online a rozjasnite svoj domov.
Vyberajte z ponuky
18135
produktov
308
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Led-svetla.sk