Dekoratívna závesná lampa Faro

Dekoratívna závesná lampa Faro, 36 cm

Dekoratívna závesná lampa Faro, 36 cm od tejto poprednej spoločnosti Cremasco . Túto položku môžete získať práve teraz za skvelú cenu. Určite nebudete ľutovať kúpu tohto výrobku. Dekoratívna závesná lampa Faro, 36 cm - produkt momentálne predávame za 449.90 €

449.90 €
449.90 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Dekoratívna závesná lampa Faro, 36 cm od výrobcu s dlhou tradíciou Cremasco , produkt teraz získate v jedinečnej akcii, ktorú si nechcete nechať ujsť. Urobte si radosť kúpou tohto produktu. Závesné svietidlo Faro pre námornú atmosféruZávesné svietidlo Faro je nielen svietidlo, ktoré šíri príjemné, rovnomerné svetlo, ale aj atraktívny doplnok v obývacej izbe. Morský dizajn je mimoriadne nápaditý. Faro visí na retiazke z mosadze, ktorá je zakončená malou kotvou, ktorá slúži ako držiak. Tienidlo umne kombinuje prvky mosadze a dreva a umožňuje pohľad na číre sklo lampy. Faro je stmievateľné a vhodné pre úsporné a LED žiarovky. Závesné svietidlo navrhol taliansky výrobca, ktorý vždy priťahuje pozornosť svojimi neobyčajnými svetelnými výtvormi. Všetky výrobky sú vyrábané ručne, a tak vždy stelesňujú kvalitu, vášeň a vkus.

Názov:
Dekoratívna závesná lampa Faro, 36 cm
Výrobca:
SKU:
2008087
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Kúpte si dizajnové osvetlenie pre váš dom, byt alebo kanceláriu v našom e-shope. Vyberte si zo širokej ponuky produktov od popredných výrobcov osvetlenia a urobte si radost novým dizajnovým osvetlením. U nás máme pre vás svietidlá za skvelé ceny. Nakupujte online a ušetrite cas aj peniaze. Kúpte si nové moderné osvetlenie z pohodlia domova online a rozjasnite svoj domov.
Vyberajte z ponuky
18135
produktov
308
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Led-svetla.sk